Országos Szakmai Tanácsok

Nyomtatás

 

 • Államkincstári Dolgozók Országos Szakmai Tanácsa
  Tradler Ildikó elnök
  06 30 226-1921 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Szociális Dolgozók Országos Szakmai Tanácsa (MKKSZ Szociálisok)
  Ferenc Norbert társelnök
  Józsa Hajnalka társelnök (Nyíregyháza, Gyermekvédelmi Központ) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Pecséri Gábor társelnök (Szabolcs-Szatmár, Ápoló Gondozó Otthon) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Földhivatali Dolgozók Országos Szakmai Tanácsa
  Bodó Tibor elnök Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Környezetvédelmi és Természetvédelmi Dolgozók Országos Szakmai Tanácsa
  Kosztolányi György társelnök
  06 72 567-100 06 70 377-4235 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Lautner Péter társelnök
  06 70 377-4240 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Kormányhivatali Dolgozók Országos Szakmai Tanácsa
  Kosztolányi György elnök
  06 70 377 4235 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Közterület-felügyeleti Dolgozók Országos Szakmai Tanácsa
  Sipos László elnök
  06 70 377-4264 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Növény- és Talajvédelmi Szolgálatok Dolgozóinak Országos Szakmai Tanácsa
  Szántóné Veszelka Mária elnök
  06 20 390-359 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Önkormányzati Dolgozók Országos Szakmai Tanácsa
  Dr. File Beáta elnök
  06 70 377-4283 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

További információk

Copyright 2011. Joomla Template Maker. adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában, pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában, pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában