A szakszervezet szerint nem indokolható a közszféra karcsúsítása

Nyomtatás
Megjelent: 2012. szeptember 21. péntek

A bürokrácia csökkentését és az adóbeszedés hatékonyságának növelését is megemlítette a kormány az IMF-nek és az Európai Bizottságnak küldött levelében - erre utal a magyar főtárgyaló legutóbbi nyilatkozata. Varga Mihály a Duna TV-ben azt mondta arra a kérdésre, hogy beéri-e mindezzel a Valutaalap, hogy konkrét intézkedések nincsenek a dokumentumban, mert azokról a tárgyalóasztal mellett kell majd dönteni.


A közigazgatásban, közszférában várható karcsúsítás, mint a hiánycél meghozásáért hozandó áldozat, már többször felmerült az utóbbi hetekben. Boros Péterné, a Magyar Köztisztviselők és Közalkalmazottak Szakszervezetének főtitkára azonban úgy véli, nagyon rossz lenne egy ilyen lépés időzítése éppen az önkormányzati rendszer átalakításakor. (Klubrádió)


 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

További információk

Copyright 2011. Joomla Template Maker. adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában