No Comment!

Megjelent: 2018. április 04. szerda

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogyan is állnak jelenleg az illetménnyel kapcsolatos tárgyalások önök és a kormány között.

Jelenleg végzős hallgató vagyok az államtudományi karon és erősen gondolkodóba estem azzal kapcsolatban,hogy legyen-e elég bátorságom belevágni ebbe a munkába, főleg az illetmények miatt. Az egyik órán a bértábla részletes áttekintése után és a kezdő fogalmazói illetmények számítása után valóságosan megfagyott a hangulat a csoportban és azt veszem észre, hogy a csoporttársaim közül szinte senkinek nem áll szándékában a közigazgatásban elhelyezkedni. Semmi motiváló tényezőt nem látunk abban, hogy miért érné meg nekünk a közigazgatásban elhelyezkedni, ráadásul az egyetemen rekord mennyiségű tárgyat kell tanulunk a 3 év alatt.

 

Egyik nagyon jó barátom már elhelyezkedett egy vidéki kormányhivatalban, ahol hiába lett állami tisztviselő, a nettó illetménye 120.500 forint. (Angol felsőfokú és német középfokú nyelvvizsgával)

Próbálkozott a vidéki multiknál is, de sajnos a diplománkra azt mondhatjuk, hogy valamilyen szinten kizárólagos, ezért most sajnos egy raktárban kell dolgoznia Angliában, de lássuk be az sem leányálom, pedig benne ott volt a szándék,hogy ebben helyezkedik el.

Mielőbbi válaszukat előre is köszönöm.

Tisztelettel:

 


 

  • A vállalatok egyre több lehetőséget kínálnak az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítások bővítéséhez a cafeteria keretében. Ezt a megoldást ösztönözni kéne - írja a kormány közeli napilap.

  • Igaz, a statisztika javult, de még továbbra is az EU sereghajtói közé tartozunk, ha arról van szó, hogy a lakosság mekkora rész él anyagi nélkülözésben – írja az mfor.hu.

  • Tegyük fel, hogy a munkavállaló a felmondási idejét tölti – akár azért, mert ő maga mondta fel a munkaviszonyt, akár azért, mert a munkáltató közölt felmondást. Az is előfordulhat, hogy...

  • Jellemzően a halálos munkabalesetek negyede-ötöde a mezőgazdaságban történik, ezek nagy része traktorokkal és más gépekkel gázolás, ütközés. Emellett számos egyéb munkahelyi kockázatot is rejt az ágazat – a Nemzeti Agrárgazdasági...

  • Most már a hat éven át felelős miniszter ismertté vált véleménye szerint is nyilvánvaló, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma nem tud hatékonyan működni - így reagált a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete...

Copyright 2011. Joomla Template Maker. adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában