Boros Péterné Elnök mai postája

Megjelent: 2017. november 02. csütörtök

 

Boros Péterné elnök asszony
MKKSZ
Budapest

Tisztelt Elnök Asszony!


A kormányzat az évek óta folyó bértárgyalások ellenére nem akarja megemelni a köztisztviselők bérét, ez világosan látszik a folyamatos mellébeszélésből. Jelzem Önnek, hogy az önkormányzati igazgatásban dolgozó és a polgármesteri hivatalokat működtető köztisztviselők a tűrőképességük határán - vagy inkább azon túl - vannak! 9 éve nem volt béremelésünk, azóta 1 teljes évi bért kivettek a zsebünkből. A köztisztviselők nevében felszólítom a köztisztviselők szakszervezetét , hogy szervezzen 5 munkanapos, azaz 1 hetes sztrájkot, hogy észrevegyenek bennünket! Mindenre elvagyunk szánva, mert nincs veszíteni valónk!

2017.11.02.  Tisztelettel: KE köztisztviselő

U.i.: Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy nekem az Államigazgatási Főiskolai végzettségem mellett még építésztechnikus, vízszigetelő szakmunkás, továbbá betanított útkövező (2 éves németországi gyakorlattal) képesítésem is van, ezért ha legkésőbb 2018. január 1-től nem lesz érdemi béremelésünk, 2018. tavaszán már Németországban fogok dolgozni minimum 3x ennyi pénzért, mint amit most keresek. És ezt teszem úgy, hogy egyébként nekem mindenem a köztisztviselői munka.

 


 

Copyright 2011. Joomla Template Maker. adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában