A Közigazgatás Napja Budapesten.Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye tagságát 42 fő (állami tisztviselő, kormánytisztviselő, köztisztviselő és közalkalmazott) képviselte.

Megjelent: 2017. július 10. hétfő

A Közigazgatás Napja Budapesten az Újvárosháza Dísztermében került megrendezésre 2017. július 1.-én. A rendezvényen az MKKSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye tagságát 42 fő (állami tisztviselő, kormánytisztviselő, köztisztviselő és közalkalmazott) képviselte. Az ünnepségen szinte minden felszólaló kivétel nélkül követelte, hogy a közigazgatásban ismét mindenkire és egyformán, a törvény erejénél fogva vonatkozzon az erkölcsi elismerés.

 

Veres Ildikó az MKKSZ Alelnöke, a Nyíregyháza Megyei Jogú Város 251 fős (országos szinten a legnagyobb) alapszervezet titkára a rendezvény zárszavában az alábbiakat mondta:

 "Veres Ildikó - a Közigazgatási Nap bevezetésének kitalálója és szorgalmazója - nagy sikerű megnyilvánulásában visszaemlékezett az első / sokak szerint a 0. / Nyíregyházán rendezett több mint 3000 fős rendezvényről amelyet a Közalkalmazottak Szakszervezete Szabolcs-Szatmár-Bereg  Megyei Bizottsága rendezett. Szólt arról, hogy az akkori rendezvényen tagtársaink mellet részt vett miniszter, államtitkár, közgyűlési elnökök sora, más fontos, magas rangú közigazgatási személyiség EGYÜTT - EGYET AKARVA! Most ez másképp volt. NEM EGYÜTT-NEM EGYET AKARVA!

Kiemelte, hogy a nap fő üzenete volt, hogy az érdekeltek, a köztisztviselők, a kormánytisztviselők, és állami tisztviselők ellene vannak a megosztásnak, ellene vannak a kollektív büntetésnek, és sokkal - sokkal, többet érdemelnek.

A rendezvény értéke volt, hogy a közigazgatás résztvevőivel szolidáris közalkalmazottak is jelen voltak a rendezvényen."

 

Veres Ildikó MKKSZ Alelnök

 Külön tisztelet Bodó József Fehérgyarmat 103 fős alapszervezet titkárának a szervezésért és a nagyszámú részvételért. Az ünnepséget követően a csoport ellátogatott a Várba. Ezt követően a parlamentben is volt lehetőségünk látogatást tenni. A nap kellemesen, jó hangulatban és tartalmasan telt el, melyről Horváth Tünde MKKSZ Nyírtelek Szociális Szolgáltató Központ 43 fős Alapszervezet titkára fotókat készített, melyet a megye tagsága a levelező rendszerünkön keresztül megismerhetett.

 

Timkó József              Kozák Ferenc

Megyei titkár               Megyei elnök

 

 


 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

További információk

Copyright 2011. Joomla Template Maker. adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában