A CESI elnöksége és tanácsa ülésezett

Megjelent: 2017. június 28. szerda

Brüsszelben két napos ülést tartott a Független Szakszervezetek Európai Szövetsége (CESI) elnöksége majd a teljes tanácsa június 22-23-án. Ezen az ülésen – többek között –az CESI-Európai Akadémiáról, az európai szociális párbeszédről, az 2016. évi költségvetés elfogásáról, a 2017. évi feladatokról volt szó. Boros Péterné elnök, aki a CESI alelnökeként vett részt az ülésen, tájékoztatta a tanácsülést az MKKSZ sztrájkharcáról. A tanácskozás támogatásáról biztosította az MKKSZ-t, erről kiadtak egy nyilatkozatot is (olvasható itt)

Az ülésen az CESI ifjúsági tagozatának vezetője tájékoztatást adott a munkájukról és a közelgő kongresszusukról. Az ülésen részt vett dr. Marosi János SZÜB elnök és Fehér József CESI szakértő is. A témák igen érdekesek voltak, emellett szünetekben történő beszélgetések is adtak tapasztalatot. 

Igen érdekes volt a sokféleség, valamint, hogy az CESI vezetői több nyelven – angolul, németül vagy franciául – válaszoltak a hozzászólásokra, kérdésekre. 

Az Európai Parlament épületébe – természetesen – nem jutottunk be, de a főbejáratig igen.

(M.J)

 

 


 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

További információk

Copyright 2011. Joomla Template Maker. adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában