MEGHÍVÓ „A Polgármesteri Hivatalokból legyenek Polgármesteri Kft.-k”?!

Megjelent: 2017. február 28. kedd

A kormány februárban döntött arról, hogy a többségi állami tulajdonú vállalatok dolgozóinak bérét – 143 ezer dolgozóról van szó – a következő három évben 30%-kal emeli.  Az önkormányzati dolgozók bérfejlesztése viszont 9 éve várat magára. Ezért a Magyar Köztisztviselők Közalkalmazottak és Közszolgálatban Dolgozók Szakszervezete /MKKSZ/  azt kérdezi:  ahhoz, hogy az önkormányzatoknál dolgozók is kapjanak béremelést, át kellene, hogy alakuljanak állami tulajdonú gazdasági társaságokká?

 

A települési önkormányzatok 10 %-os munkaerőhiánnyal küzdenek, mert nem tudják tisztességesen megfizetni a szakembereiket, sem a hivatali alkalmazottakat, sem pedig az önkormányzati vállalatok dolgozóit.

Az önkormányzatoknak a keresetek rendezéséhez pénzre van szükségük amelyet csak az állam biztosíthat számukra, mint ahogy ez a Magyarország által is elfogadott Helyi Önkormányzatok Európai Chartája szerint kötelessége is.

Ha az önkormányzatoknak nem lesz pénzük: Nem lesz szemétszállítás, közösségi közlekedés, temetés, szociális gondozás, ügyintézés!

A helyzet sürgős megoldást követel, ezért a közszolgálati-, és közszolgáltatási szakszervezetek (MKKSZ, EKSZ, HVDSZ 2000) mielőbb tárgyalni akarnak Magyarország Miniszterelnökével, Orbán Viktor kormányfővel, mint az érintett területek működéséért felelős első számú vezetővel.

A sajtótájékoztatón  ott lesz.

Boros Péterné elnök, Magyar Köztisztviselõk, Közalkalmazottak és Közszolgálatban Dolgozók Szakszervezete

Nemes Gábor elnök Egységes Közlekedési Szakszervezet

Király András elnök Helyiipari és Városgazdasági Dolgozók Szakszervezete 2000

Időpont:         2017. március 2. csütörtök, 11:00 óra

Helyszín:         Budapest Abonyi utca 31. 1146 MKKSZ (II.emelet)

 

Részvételi szándékát kérjük jelezze a +36 309 222 575 telefonszámon, vagy e-mail-ben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

 


 

Copyright 2011. Joomla Template Maker. adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában