8 % kedvezmény minden MKKSZ tagnak!

Megjelent: 2017. február 10. péntek

Örömmel tájékoztatlak Titeket, hogy az Apollon Travel 8 % kedvezményt ad, minden MKKSZ tagnak az összes saját szervezésű útjából.
A kedvezmény érvényes a teljes áron értékesített utakra, az Ultra First Minute és First Minute előfoglalási árakra, de nem érvényes a last minute kedvezményes foglalásokra.


A kedvezmény levonható a szállás, közlekedés (repülőjegy, autóbusz) költségeiből illetve a csomagárakból is, de nem adható a reptéri illetékből és egyéb járulékokból.
Ajánlataikról részletes információkat a - hamarosan megújuló - honlapról (www.apollontravel.hu) kaphattok.

Elektronikus prospektus a http://static.apollontravel.hu/pdf/apollon_katalogus_2017.pdf linkről PDF formátumban letölthető.

"MKKSZ kedvezménnyel" csak a főirodában (1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 45., Tel: 269-5855, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) foglalhatnak (személyesen vagy interneten keresztül) a tagok.
A kedvezményt csak akkor van lehetőség igénybe venni, ha azt foglalás előtt jelzik az ügyintéző felé, utólag sajnos nem lehetséges!
A kedvezmény érvényesítéséhez tagkártya bemutatása - vagy e-mailben megküldve!! - szükséges.

Felmerülő problémával kérlek keresd Farkas Andreát, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   vagy  70/377-4273.

 


 

  • Nem elégedett meg az állami pályázattal, hanem azon felül 5 millió forintos egyösszegű támogatást ajánlott a Békés megyei Vésztő annak a háziorvosnak, aki a városban vásárol praxist. Az egyébként nem mindennapi...

  • Az egyéni eseti befizetések megkétszereződtek, a munkáltatói adományok megháromszorozódtak, a magyar munkavállalók 42 százalékának vagy van valamilyen nyugdíjcélú megtakarítása, vagy tervezi azt az OTP öngondoskodási indexének legutóbbi adatai szerint –...

  • A turizmusfejlesztési hozzájárulásból 11,4 milliárdot, a reklámadóból 14 milliárd forintot fog beszedni a kormány – derül ki 2018-as büdzsé módosításaiból.

  • A válság óta csak a járműipar volt képes kiemelkedő bővülésre a magyar iparban, de a további növekedés minden területen korlátokba ütközhet. Az emelkedő béreket gépesítéssel, a munkaerő mobilitásának javításával kellene...

  • Jön a nyugdíjas-szövetkezet, amivel az aktív munkavállalókon kívül mindenki jó jár. De ők nagyon nem – olvasható a HVG-ben.

Copyright 2011. Joomla Template Maker. adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában