8 % kedvezmény minden MKKSZ tagnak!

Megjelent: 2017. február 10. péntek

Örömmel tájékoztatlak Titeket, hogy az Apollon Travel 8 % kedvezményt ad, minden MKKSZ tagnak az összes saját szervezésű útjából.
A kedvezmény érvényes a teljes áron értékesített utakra, az Ultra First Minute és First Minute előfoglalási árakra, de nem érvényes a last minute kedvezményes foglalásokra.


A kedvezmény levonható a szállás, közlekedés (repülőjegy, autóbusz) költségeiből illetve a csomagárakból is, de nem adható a reptéri illetékből és egyéb járulékokból.
Ajánlataikról részletes információkat a - hamarosan megújuló - honlapról (www.apollontravel.hu) kaphattok.

Elektronikus prospektus a http://static.apollontravel.hu/pdf/apollon_katalogus_2017.pdf linkről PDF formátumban letölthető.

"MKKSZ kedvezménnyel" csak a főirodában (1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 45., Tel: 269-5855, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) foglalhatnak (személyesen vagy interneten keresztül) a tagok.
A kedvezményt csak akkor van lehetőség igénybe venni, ha azt foglalás előtt jelzik az ügyintéző felé, utólag sajnos nem lehetséges!
A kedvezmény érvényesítéséhez tagkártya bemutatása - vagy e-mailben megküldve!! - szükséges.

Felmerülő problémával kérlek keresd Farkas Andreát, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   vagy  70/377-4273.

 


 

  •  Az ifjúságot érintő munkanélküliség, a fiatalok aktív bevonása a döntési folyamatokba, valamint az európai egyetemi hálózatok kialakítása – ezek a témák szerepelnek az Európai Bizottság asztalán. Navracsics Tibor uniós biztos...

  •  Milyen elvárásaik vannak az irodai dolgozóknak a munkakörnyezetükkel szemben. Milyen munkatérben dolgoznának szívesen? Milyen szempontokat vesznek figyelembe, ha új munkahelyet kell választaniuk? Egyáltalán szempont-e az iroda kialakítása? Ezt mérte fel...

  • Miért nem automatikus a gyes folyósítása a gyed után - ezt a kérdést tette fel Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s képviselő az emberminisztériumnak.

  • A munkaviszony felmondása olyan érdekmúlás okán következik be (akár munkáltatói, vagy munkavállalói oldalt tekintjük), amikor a felek egyikének (vagy mindkettejüknek) megszűnik az az érdeke, amely a munkaviszony fenntartását addig szolgálta....

  •  Április végéig kereshetik a kérdezőbiztosok mindazokat, akik a felnőttek alapkompetenciáit vizsgáló PIAAC felmérésbe bekerültek - adta hírül a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Copyright 2011. Joomla Template Maker. adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában